Hilsen fra H.M. Dronningen

H.M. Dronningen

I sin nytårstale 2021 havde H.M. Dronningen særligt fokus på mennesker med handicap, og det har mange taget til sig og ønsket at takke hende for.
Nina Catalina Michaelsen, formand for Autisme- og Aspergerforeningen for voksne tog initiativ til at vise taknemmelighed for dette fokus.

Mange af vores 1.500 årlige deltagere er pårørende til medmennesker med handicap eller særlige behov.
Vi ønskede derfor også at støtte dette initiativ.

Det samme gjorde:
Trine Mosskov Poulsen Formand for CRPS Foreningen,
Anni Sørensen Landsformand for LEV,
Silke Ena Svare Talsperson for Autisme Ungdom,
og Kathe Johansen Landsformand for Landsforeningen Autisme

Initiativet resulterede i ikke mindre end 1.267 rørende hilsner fra de nævnte foreningers netværk.
Alle hilsner blev, sammen med et brev fra foreningerne, sendt til H.M. Dronningen.

I dag modtog vi denne hilsen fra H.M. Dronningen.

FORENINGEN JORDFORBINDELSEN

Foreningen Jordforbindelsen er en non-profit organisation.
Alle aktiviteter er gratis og anonyme.

Læs mere om Foreningen Jordforbindelsen på: