Foreningen Jordforbindelsen

Foredrag

Foreningen er en eftertragter formidler.

Det er primært foreningens stifter og formand, der gennemfører foredrag.
Men afhængig af ønsker til indhold vil der kunne være andre eller flere foredragsholdere.

Foreningen har eksempelvis formidlet ved Naturmødet, Foreningen for børn med angst, Landsforeningen Autisme, Jyderup Højskole, Frivilligcenter Furesø og Du er ikke alene Sindal.

Indtægter fra foredrag og formidling går til at sikre foreningens fortsatte drift af gratis tilbud.

Carsten Hjerresen

Carsten er stifter af og formand for Foreningen Jordforbindelsen.

Han har en baggrund som erhvervspilot og en stor passion for naturen samt bevaringsværdige danske husdyr og planter.
I forbindelse med en stress sygemelding skabte han sin egen rehabilitering gennem aktiviteter med natur, dyr, køkkenhave og selvforsyning.
På baggrund af erfaringerne herfra stiftede han Foreningen Jordforbindelsen.
Carsten er aktiv i en række tværorganisatoriske samarbejder, følgegrupper og arbejdsgrupper.

I tillæg hertil holder han forskellige workshops og foredrag.
Med humor og autencitet fortæller han eksempelvis om koncept-/foreningsudvikling og foreningens metoder og erfaringer, hvor han med afsæt i egen historie kan lave koblinger mellem det udfordrede individ og forskellige muligheder.

Ole Fjelking

Ole er næstformand i Foreningen Jordforbindelsen og er en del af den daglige ledelse sammen med formand Carsten Hjerresen.
Ole er frivilligkoordinator og har endvidere igennem flere år været koordinator og gruppeleder for Kom Videre Mand, først i Randers og efterfølgende i Hjørring og Frederikshavn.
Med en mangeårig baggrund som konsulent-og kursusleder har Ole holdt adskillige foredrag og kurser, hvor han i en tryg atmosfære har haft givet undervisning til voksne i alle samfundslag og har hjulpet mange videre med styring af forretning, økonomi, organisation, ledelse samt generel styring af virksomheder.
Og – noget af det vigtigste – der har altid været tid til en individuel snak, hvis der er deltagere, der har følt sig utrygge eller ikke har følt, at de kunne slå til.
Han har haft individuelle samtaler med mennesker i livskrise.
Ole brænder for at hjælpe mennesker videre, hvis de har været i eller er i en livskrise. I sine foredrag og kurser bruger Ole gerne episoder fra sit eget liv og får dermed god kontakt til de brugere, der føler, at de er alene i verden med deres problemer.
Han har en god viden gennem sine netværk om de tilbud og muligheder, der fx er i det kommunale regi.

Katrine Halskov Vangsted

Katrine har gennem flere år været bestyrelsesmedlem i foreningen, og har samtidig haft ansvaret for det naturterapeutisk fagområde.
Pt. har Katrine orlov fra disse pga. job eksternt.

Hun har en baggrund som sygeplejerske fra en række forskellige afdelinger på såvel sygehus, i ældreplejen og kriminalforsorgen.
Efter en stress- og kræftsygemelding har Katrine deltaget i mange af foreningens tilbud, og har i tillæg videreuddannet sig indenfor det naturterapeutiske område.
Som sygeplejerske og naturterapeut, og med masser af relevant erfaring, kan Katrine letforståeligt formidle hvad der fysiologisk sker når vi opholder os i naturen.
Katrine er en fantastisk inspirerende foredragsholder, der med udgangspunkt i egen sygdomshistorie viser at det meste er muligt.

Foreningen Jordforbindelsen tilrettelægger også workshops, kurser og temadage.

Se mere under kurser.


Webbureauet ITTP