Gør som Byens Elteknik – Bliv samarbejdspartner

Foreningen Jordforbindelsen samarbejder med en række virksomheder, der støtter foreningens indsats for at skabe gode rammer for fællesskaber for voksne.
Vil du også være med på holdet?

Byens Elteknik

Byens Elteknik blev startet af el-installatør Sten Mortensen i 2015, og fusionerede med Østervrå Elservice i 2016.
Østervrå Elservice var ejet af Christian Carlsen, som havde overtaget Elinstallatør Preben Damtoft i 2015.

I dag er der 12 ansatte, hvor en stor del af arbejdet omhandler servicering af privat og erhvervskunder.
Derudover deltager vi gerne i større byggerier og nybygning af huse, hvor vi har erfarne håndværkere til at udføre opgaven.

“Vi er imponerede over de frivilliges store indsats i Foreningen Jordforbindelsen. Det vil vi rigtig gerne støtte op om”, fortæller indehaver Sten Mortensen.

Byens Elteknik

Byens Elteknik – www.byenselteknik.dk

Kontaktpersoner for Byens Elteknik er:
Sten Mortensen – Aut. Elinstallatør / Indehaver
Mobil: 22323697
Email: sten@byenselteknik.dk

Christian Carlsen – Servicechef / Indehaver
Mobil: 28560716
Email: christian@byenselteknik.dk

Samarbejdsaftaler

“Vi har stort fokus på at samarbejde med alle typer af virksomheder. Lige fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder. Det er en vigtig del af finansieringen af vores tilbud”, siger formand for Foreningen Jordforbindelsen Carsten Hjerresen.
Foreningen har haft succes med at søge fondsmidler til udvikling af en række tilbud. Driften dækkes efterfølgende af offentlige midler kombineret med samarbejdsaftaler med virksomheder.
Foreningens tilbud er meget forskelligartede. Det er derfor muligt at støtte Foreningen Jordforbindelsen på flere måder. Både den generelle drift eller konkrete aktiviteter.
Vi kan altid tilpasse en samarbejdsaftale, så den passer til dit firma.

Er din virksomhed interesseret i at høre mere om mulighederne for at samarbejde med Foreningen Jordforbindensen?

Kontaktpersoner for Foreningen Jordforbindelsen er:
Carsten Hjerresen – Formand
Mobil: 21298224