Mændsyssel
Stedet hvor mænd mødes

Mange mænd, der her fuldført et Kom Videre Mand forløb har en ønske om at fortsætte med at mødes.
Ofte arrangeres det de enkelte gruppe-medlemmer imellem.
Erfaringsmæssigt har det vist sig at være vanskeligt at vedligeholde disse møder.

Derfor tilbyder vi en mødeplads for tidligere deltagere af Kom Videre Mand i form af selvhjælpsgruppen Mændsyssel. Her mødes man på tværs af forløb og deltager basen er dermed langt større.

Vi mødes fast den sidste onsdag i hver måned fra 18-21 i bålhytten ved Foreningen Jordforbindelsen. Adressen er Skærpingvej 72, 9800 Hjørring.

Har du gennemført dit Kom Videre Mand forløb et andet sted i Hjørring er du stadig velkommen. Tag i givet fald kontakt til os så du kan blive tilføjet vores deltagerliste for Mændsyssel.

For mere information se facebooksiderne for Kom Videre Mand – HjørringMændsyssel eller kontakt os på kvm@foreningenjordforbindelsen.dk.

Mændsyssel